У Нідерландах зареєструвалися 5,6 тисячі українських біженців

У Нідерландах зареєструвалися 5,6 тисячі українських біженців

Укрінформ
У Нідерландах офіційно зареєстровано 5 620 українців, яким довелося покинути свої домівки через широкомасштабне вторгнення рф в Україну.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у пресслужбі Міністерства внутрішніх справ Нідерландів.

“За оновленими даними Міністерства внутрішніх справ Нідерландів, станом на 22 березня 2022 року в муніципалітетах Нідерландів було зареєстровано 5620 українців”, - повідомили у відомстві.

Зауважується, що йдеться про офіційно зареєстрованих біженців з України. Реальна кількість українських біженців у Нідерландах значно більша. Влада країни закликає усіх українців, які перебувають у Нідерландах обов’язково реєструватися. Адже у такий спосіб українські біженці можуть отримувати допомогу.

Як повідомляв Укрінформ, Управління Верховного комісара ООН у справах біженців 22 березня поінформувало, що кількість українців, які виїхали за межі України з початку російського вторгнення становить 3 528 346 осіб.

24 лютого російський президент путін оголосив про широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-