Зеленський вручив нагороди військовим розвідниками

Зеленський вручив нагороди військовим розвідниками

Фото
Укрінформ
Робота працівників розвідки Міністерства оборони є непомітною, але дуже важливою для країни.

Як передає Укрінформ, про це написав у Фейсбуці Президент Володимир Зеленський за результатами зустрічі з розвідниками.

"Працівники ГУР Міноборони – очі та вуха нашої держави. Ваша робота непомітна для широкого загалу, але надзвичайно важлива для України", - написав Зеленський і оприлюднив фото, на яких видно, як він вручає нагороди бійцям.

Глава держави подякував розвідникам за роботу.

Згідно з повідомленням Офісу Президента, Зеленський вручив державні нагороди працівникам Головного управління розвідки Міноборони, які виконують важливі завдання в межах опору російському вторгненню.

За особливу мужність під час виконання бойових і спеціальних завдань троє працівників були нагороджені орденами. Ще одному бійцю глава держави присвоїв звання Героя України та вручив орден «Золота Зірка» за проявлену особисту мужність і героїзм.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-