Шмигаль нагородив працівників АТ «Укрзалізниця» — «залізних героїв»

Шмигаль нагородив працівників АТ «Укрзалізниця» — «залізних героїв»

Фото, відео
Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль відвідав Центральний залізничний вокзал у Києві, де вручив нагороди працівникам АТ «Укрзалізниця».

Про це глава уряду повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Відвідав Центральний залізничний вокзал у Києві, де нагородив працівників АТ «Укрзалізниця» — «залізних героїв». Сьогодні залізниця дійсно стала життєдайною системою країни. Залізничники від початку російського вторгнення героїчно евакуюють людей, перевозять вантажі військовим, біженцям, оточеним містам», - зазначив Шмигаль.

Більше того, додав Прем'єр-міністр, вони дають віру, що вже зовсім скоро так само надійно й дбайливо повезуть усіх назад — додому.

Шмигаль раніше повідомляв про те, що АТ «Укрзалізниця» відтепер перевозитиме не лише пасажирів, а й сприятиме створенню стратегічного запасу харчових продуктів по всій Україні. За його словами, Укрзалізниця вже має розширений функціонал щодо координації, збору, обробки та здійснення перевезень гуманітарної допомоги, забезпечення безкоштовної евакуації громадян та перевезення майна.

Глава уряду наголосив, що український перевізник матиме стабільну фінансову підтримку з боку держави. Цього місяця уряд додатково виділив держпідприємству 18 млрд гривень.

Як повідомлялося, з 24 лютого триває масштабне російське вторгнення до України. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-