У базі даних НАЗК вже 245 осіб, які можуть бути зрадниками України

У базі даних НАЗК вже 245 осіб, які можуть бути зрадниками України

Укрінформ
У сформованій Національним агентством з питань запобігання корупції базі даних вже 245 осіб, які можуть бути зрадниками України.

Як передає Укрінформ, про це НАЗК повідомляє у Телеграмі.

«НАЗК допомагає Службі безпеки України виявляти колаборантів. За час співпраці силами наших працівників сформовано базу даних з 245 осіб, які можуть допомагати росії», - ідеться у повідомленні.

До переліку потрапили посадовці усіх рівнів, які явно чи приховано сприяють ворогу, а також поділяють його ідеологію; особи, які співпрацюють з ворогом, розповсюджують ворожу пропаганду, підривають обороноздатність і державний суверенітет України.

База даних постійно поповнюється, зокрема завдяки допомозі українців.

НАЗК закликає всіх українських громадян доєднутися до пошуку зрадників України. Для цього потрібно надіслати на захищений канал комунікації агентства інформацію про колаборанта.

«Якщо ви знаєте про посадовців, які підтримують ідеї «руського міра » - «остаточного вирішення українського питання», пропагують капітуляцію українського народу, пропонують доєднатися до співпраці з ворогом або будь-яким іншим чином шкодять українській армії та народу, повідомте про це на пошту», - ідеться у повідомленні.

У НАЗК зазначили, що за короткий час, поки працює ця пошта, від небайдужих громадян з усієї країни вже надійшло більше 60 повідомлень про можливих колаборантів.

Як повідомляв Укрінформ, СБУ затримала у Харкові зрадника, який «зливав» ворогу позиції української армії. Представник рф налагодив контакт зі зрадником через Телеграм. Його цікавили точне розташування бойових розрахунків і військової техніки Збройних сил України на території Харкова, а також результати ворожих обстрілів по житлових кварталах та об‘єктах інфраструктури.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-