Зеленський відзначив держнагородами 130 силовиків, 46 з них - посмертно

Зеленський відзначив держнагородами 130 силовиків, 46 з них - посмертно

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами 130 працівників Національної гвардії, поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій і Державної прикордонної служби, 46 із них – посмертно.

Як передає Укрінформ, відповідний указ №144/2022 опублікований на сайті глави держави.

Захисників нагороджено за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденами Богдана Хмельницького, “За мужність” та медалями “За військову службу Україні” і “Захиснику Вітчизни”.

Нагороди отримали 79 співробітників Національної гвардії, 5 - Національної поліції, 36 - Державної служби з надзвичайних ситуацій, 10 - Державної прикордонної служби.

Як повідомляв Укрінформ, російський президент путін 24 лютого оголосив про масштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Україна офіційно направила позов проти країни-агресора до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан прийняв рішення про відкриття офіційного розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-