Україна запустила телеканал «FREEДОМ», який мовитиме російською

Україна запустила телеканал «FREEДОМ», який мовитиме російською

Укрінформ
Канал націлений на створення інформаційного продукту, розрахованого на російськомовну аудиторію у воєнний період, зокрема на російські окупаційні війська.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

За підтримки Президента України Володимира Зеленського, Міністерства культури та інформаційної політики, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, медіагрупи «Медіа Група Україна», «StarLightMedia», «1+1 media», «InterMediaGroup» канал «Рада» і державна «Мультимедійна платформа іномовлення України» запустили спільний телевізійний проєкт «FREEДОМ».

Зазначається, що мета проєкту, який стартував 10 березня о 21.00 за київським часом, – створення інформаційного продукту, розрахованого на російськомовну аудиторію у воєнний період, зокрема на російські окупаційні війська.

Трансляція відбувається на державному телеканалі UATV у режимі 24/7, програмне наповнення каналу складатимуть оригінальні програми виробництва медіагруп.

Як закликають у Національній раді, вмикайте канал UATV на супутнику, в мережах IPTV та на YouTube , також за посиланням 

Супутникове мовлення доступне глядачам усієї Європи і західної частини Російської Федерації.

Координати супутника:

Супутник: HOT BIRD 13C (13.0° E)

Частота: 10930 MHz

Поляризація: Горизонтальна

Символьна швидкість: 30000 Мсимв/с

FEC: 2/3

Модуляція: DVB-S2

Як повідомляв Укрінформ, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко оголосив про створення інформаційного полку. Інформаційні війська створюватимуть відео та тексти різними мовами, розраховані на різну аудиторію: світ, Україну, росію.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-