Національна рада закликає Euronews припинити бути рупором російської пропаганди

Національна рада закликає Euronews припинити бути рупором російської пропаганди

Укрінформ
Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення переглянула ефір російськомовної версії Euronews і дійшла висновку, що підбір матеріалів, текстів і не відповідає дійсності.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в заяві, оприлюдненій на сайті українського медіарегулятора.

Нацрада вважає, що підбір матеріалів, текстів і загальна позиція російськомовного видання Euronews "вкрай не відповідає дійсності та перебуває під впливом офіційної Москви щодо подій в Україні".

«У зв’язку з цим ми просимо європейську редакцію Euronews припинити співпрацю з російськомовним виданням і відкликати права на використання бренду, який протягом десятиліть був символом об’єктивної і виваженої інформації», - ідеться в повідомленні.

Національна рада також просить переказати її обурення власникам компанії.

«Їхня бездіяльність або навмисне спотворення реальності, до якого вдається російськомовне видання, зрештою призведе до репутаційної шкоди і фінансового краху одного з найшанованіших європейських брендів», - застерегли в Національній раді.

В Україні триває війна з російськими загарбниками.

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і почав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-