Волонтер із Польщі закупив та привіз в Україну тактичні бронежилети

Волонтер із Польщі закупив та привіз в Україну тактичні бронежилети

Укрінформ
Польський волонтер збирає інформацію про потреби українців і поставляє необхідне. 

Про це повідомляє Державна прикордонна служба у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Я з Живця, маленького польського міста. Ми підтримуємо Україну, як можемо, доставляючи всі необхідні речі. Все, що ми можемо організувати, я доставляю сюди сам. Ми зібрали близько 5 тисяч євро за добу, за вчора. У мене тактичні жилети. Люди допомагають збирати це все. Через декілька годин поїду до Польщі, а потім знову сюди (в Україну - ред.)», - розповів польський волонтер.

В Україні триває війна з російськими загарбниками. Вони бомблять українська міста, руйнуючи соціальну інфраструктуру та спричиняючи гуманітарну катастрофу.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють до житлових будинків українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять російській агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-