Влада координує постачання сотень тонн вантажів у 24 регіонах та Києві – Офіс Президента

Влада координує постачання сотень тонн вантажів у 24 регіонах та Києві – Офіс Президента

Укрінформ
Українська влада координує постачання сотень тонн вантажів у 24 регіонах та у Києві, щоб не допустити гуманітарної катастрофи.

Про це повідомляє Укрінформ із посилання на Телеграм заступника голови Офісу Президента України Кирила Тимошенка.

«Ми координуємо постачання сотень тонн вантажів на території всіх 24 регіонів та м. Києва, щоб не допустити гуманітарної катастрофи», - зазначив Тимошенко.

За його словами, штаб взаємодії з Військово-цивільними адміністраціями збирає потреби на рівні області, щоденно готує їхній перелік з урахуванням пріоритетів, визначених областю. Регіональний департамент Офісу Президента із взаємодії з Військово-цивільними адміністраціями забезпечує розв'язання питань, які виникають на території 24 областей та м. Києва, зокрема з безпеки, постачання харчування та медикаментів. Працює спеціальний канал взаємодії між ТРО, ЗСУ, Нацполіцією для надання екстреної та оперативної допомоги в регіонах.

Як повідомляв Укрінформ, заступник голови Офісу Президента України Кирило Тимошенко заявив, що однією із цілей російського вторгнення та війни РФ проти України є створити тут гуманітарну кризу, щоб потім надсилати фальшиві гумконвої, як це було у 2014 році в Донецьку та Луганську.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-