Російські ЗМІ розповсюджують фейки, щоб деморалізувати українців - Ткаченко

Російські ЗМІ розповсюджують фейки, щоб деморалізувати українців - Ткаченко

Укрінформ
Російські та проросійські ЗМІ розповсюджують дезінформацію та фейки, щоб деморалізувати українців.

Як передає Укрінформ, про це написав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Телеграмі.

"Сьогодні не втомлюся повторювати ці слова: не панікуємо! Сидимо вдома, слухаємо повідомлення органів влади. Чуємо сирену – йдемо в укриття. Всі, хто працює в критичній інфраструктурі – мають бути на роботі. Наразі на роботі і я і всі інші члени Кабінету Міністрів України. Ніхто нікуди бігти не збирається! Все, що розповсюджують російські та проросійські ЗМІ – фейки та дезінформація для того, щоб нас деморалізувати", - написав Ткаченко.

За його словами, усі органи влади України, критична інфраструктура, Збройні сили, резервісти – працюють в режимі нон-стоп, і зараз завдання - втримати удар і зберегти Україну.

"Світ не пробачить Кремлю і Путіну цього нападу. РФ отримає санкції від усього світу. Сподіваюсь такі, що і за залізною завісою дістануть. Цей напад для Кремля і тієї Росії, що ми знали – початок кінця. Ворог несе серйозні втрати завдяки нашій армії. Ми ж зберігаємо холоднокровність. Тримаємо інформаційний фронт не читаючи і, головне, не розповсюджуючи фейки, неперевірену інформацію. Довіряйте лише офіційним джерелам!", - додав міністр.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-