МКІП вніс кремлівського пропагандиста Кісельова до переліку осіб, які загрожують нацбезпеці

МКІП вніс кремлівського пропагандиста Кісельова до переліку осіб, які загрожують нацбезпеці

Укрінформ
Російського пропагандиста Дмитра Кісельова включено до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики.

«Міністерство культури та інформаційної політики включило російського пропагандиста та журналіста Дмитра Кісельова до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України. Такий наказ МКІП від 17.02.2022 року № 88 підготовлений на підставі рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення від 10.02.2022 № 117», - йдеться у повідомленні.

У міністерстві нагадали, що відповідно до статті 15 Закону України «Про кінематографію», МКІП здійснює дії щодо внесення змін до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, на підставі звернень Ради національної безпеки і оборони України, Служби безпеки України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

З переліком осіб, які створюють загрозу нацбезпеці, можна ознайомитись на сайті МКІП.

Читайте також: Зеленський відповів на петицію про повну заборону концертів російських артистів

Як повідомлялося, раніше Національна рада з питань телебачення та радіомовлення заявляла, що проситиме Міністерство культури та інформаційної політики України включити російського журналіста Дмитра Кисельова до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-