Ткаченко порадив українцям планувати завтрашній день і відпустку

Ткаченко порадив українцям планувати завтрашній день і відпустку

Укрінформ
Українцям необхідно критично мислити і давати тверезу оцінку заявам та діям країни-агресора і партнерів.

Як передає Укрінформ, про це написав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Телеграмі.

"Ми маємо критично мислити, давати тверезу оцінку заявам і діям агресора та партнерів. Не панікувати. Навчитися відрізняти інформацію від дезінформації, правду від фейку. Тож маємо об’єднатися навколо простого принципу: «Українці мають бути розумними». Зараз як ніколи багато чого залежить від нас самих. Не треба боятися ворога, коли ми єдині. З нашою армією, з нашими дипломатами, з нашими партнерами за кордоном. А головне – з нашими унікальними людьми, з патріотами", - зазначив Ткаченко.

Читайте також: Єдність та патріотизм українців руйнує плани ворога – Ткаченко

Міністр порадив українцям фокусуватися на цілях та планах, планувати завтрашній день і відпустку." І хоча попереду нас чекає довгий і непростий шлях, але я впевнений, що ми його здолаємо", - додав Ткаченко.

Як повідомлялося, у межах Дня єднання, який указом Президента оголошено 16 лютого 2022 року, на всіх телеканалах країни зранку відбувся телемарафон. Він продовжиться з 19:00 до 22:00.

Читайте також: Ткаченко нарахував за останній час понад 60 дезінформаційних тез у ЗМІ щодо України

Відповідно до указу, сьогодні було піднято Державний прапор України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах, виконано о 10:00 Державний Гімн України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-