«Ніхто нікуди не летить»: Ткаченко закликав українців зберігати спокій та включати логіку

«Ніхто нікуди не летить»: Ткаченко закликав українців зберігати спокій та включати логіку

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко закликав українців критично мислити та включати логіку у ці тривожні часи.

Як передає Укрінформ, про це Ткаченко написав у Телеграмі

««Ніхто нікуди не летить». Ми – українці – сильні тим, що разом. Тож критично мислимо, включаємо логіку. Це я про внутрішню тривогу, яка є у кожного всередині», - написав Ткаченко.

Він зазначив, що у цей час потрібно довіряти українським органам влади, бо ж розвідка працює на відмінно, а українські Збройні сили сильні, як ніколи. «Уважно дивимось на заяви про ймовірний напад. Навіть у США кажуть: остаточної інформації з приводу прийнятого рішення немає. Тому зберігаємо спокій. На кожну заяву іноземних держав є пояснення чи аргументування з боку української влади: Офісу Президента, Міністерства оборони, Міністерства закордонних справ, Міністерства культури та інформполітики та інших міністерств. Іноземні диппредставництва діють згідно своїх протоколів», - написав міністр.

Читайте також: Ткаченко закликає українців не вестися на «лякалки» і перевіряти новини

За словами Ткаченка, патріотизм та єдність є найкращою зброєю проти кремлівської агресії. Він зауважив, що наразі завдання усього світу – мобілізація проти «токсичної держави під назвою Російська Федерація».

«Наш інформаційний супротив зможе нанести непоправні втрати економіці РФ. Закликаю, не читайте лише заголовки та не вводьте себе в оману. Витримаємо!» - додав міністр.

Як повідомлялося, Росія продовжує накопичувати військові підрозділи на тимчасово окупованих територіях України і навколо кордонів. Ці військові приготування Кремль намагається використати для прямого шантажу США та НАТО, яким висуває ультиматум з вимогою гарантувати нерозповсюдження НАТО на схід та відмову країн Альянсу від своєї політики безпеки.

Читайте також: Кулеба і Ткаченко закликали журналістів покладатися на факти у висвітленні конфлікту з РФ

У разі відмови Заходу прийняти такі російські "пропозиції" кремлівська влада публічно погрожує застосувати заходи "військового і військово-технічного характеру".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-