«Бориспіль» працює у штатному режимі і попереджає про можливі зміни у розкладі

«Бориспіль» працює у штатному режимі і попереджає про можливі зміни у розкладі

Укрінформ
Міжнародний аеропорт «Бориспіль» повідомляє, що працює у штатному режимі, та інформує, що найближчим часом розклад може змінюватись.

Як передає Укрінформ, відповідна заява опублікована на сайті «Бориспіль».

«У зв’язку із суперечливою інформацією на тлі зростання напруженості навколо України, Міжнародний аеропорт «Бориспіль» повідомляє наступне: Аеропорт продовжує працювати в штатному режимі, забезпечуючи безпеку і високий рівень авіабезпеки у повному обсязі», – йдеться у повідомленні.

В аеропорту попереджають, що невдовзі розклад може змінюватись, і закликають слідкувати за інформацією про розклад руху літаків авіакомпаній на онлайн-табло «Борисполя».

Окремо повідомляється, що компанія KLM скасувала всі свої рейси з 13 до 17 лютого цього року; FLY-DUBAI – змінила графіки з 14 до 28 лютого: прибуття о 17:25, замість 22:35; відправлення о 18:25, замість 23:25; QATAR AIRWAYS XQR 295 та 296 – виконуються; QATAR AIRWAYS XQR 297 та 298 – скасувала рейс 14 лютого, оскільки буде виконувати рейс на більшому повітряному судні за розкладом; AIR ASTANA змінила розклад рейсу XKC 201 202.

«З усіх питань щодо скасування та затримки рейсів звертайтеся безпосередньо до авіакомпаній, які обслуговують ці рейси», – додає пресслужба.

Читайте також: SkyUp припиняє продаж квитків на три днілізингодавці вимагають повернути літаки у ЄС

Як повідомляв Укрінформ, виконувач обов'язків голови Державного підприємства обслуговування повітряного руху України (Украерорух) Андрій Ярмак поінформував, що передумов для закриття неба над Україною немає, український авіапростір безпечний для польотів.

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко заявив, що влада шукає рішення для підтримки авіаперевізників, у яких можуть виникати проблеми через страхові компанії щодо польотів у повітряному просторі України.

Міністерство інфраструктури України раніше заявило, що небо над Україною залишається відкритим, держава працює над попередженням ризиків для авіаперевізників. У міністерстві наголосили, що інформація про закриття повітряного простору України не відповідає дійсності. Закриття авіапростору є суверенним правом України, відповідне рішення не приймалося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-