Мінреінтеграції спростувало відмову Нацради у переоформленні ліцензії телеканалу «ДОМ»

Мінреінтеграції спростувало відмову Нацради у переоформленні ліцензії телеканалу «ДОМ»

Укрінформ
Мінреінтеграції спростувало інформацію про нібито відмову Нацради у переоформленні ліцензії на мовлення телеканалу «ДОМ» (державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України).

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сайт відомства.

«Офіційно повідомляємо, що станом на 10 лютого 2022 року згадана Національна рада не ухвалювала жодних рішень щодо відмови у переоформленні ліцензій на запит ДП «МПІУ». Телеканал «ДОМ» працює у звичайному режимі та забезпечує стабільне і якісне мовлення для аудиторії тимчасово окупованих територій та прилеглих регіонів», - зазначили у Мінреінтеграції.

Більше того, долали у Міністерстві, на засіданні 10 лютого Національна рада задовольнила клопотання ДП «МПІУ» про продовження тимчасових дозволів на мовлення телеканалу «ДОМ» у містах: Покровськ, Волноваха, Гірник, Краматорськ і Маріуполі Донецької області, селищах Бахмутівка і Широкий Щастинського району, Підгорівка Старобільського району Луганської області, а також селища Чаплинка на Херсонщині.

Читайте також: Нацрада проситиме МКІП внести Кисельова до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці

Як повідомлялося, 9 лютого 2022 року, в інформаційному просторі з'явилось повідомлення про нібито відмову Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення в переоформленні ліцензії на мовлення телеканалу «ДОМ» (державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-