ДБР спростовує чутки про самогубство Рябчука

ДБР спростовує чутки про самогубство Рябчука

Укрінформ
Державне бюро розслідувань спростувало чутки про самогубство Артемія Рябчука, підозрюваного у масовому розстрілі на Південмаші у Дніпрі.

Про це пресслужба ДБР повідомляє в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Сьогодні в інформаційному полі поширюється чутка щодо самогубства Артемія Рябчука, якого підозрюють у розстрілі військовослужбовців Нацгвардії у Дніпрі. Дана інформація повністю не відповідає дійсності. Підозрюваний перебуває під вартою, його життю і здоров’ю нічого не загрожує", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Стрілянина у Дніпрі: Рябчука взяли під варту на два місяці

У ДБР заявили, що робиться усе можливе, аби якнайшвидше завершити досудове розслідування у цій резонансній справі і притягнути винних до відповідальності. Також у Бюро закликали журналістів користуватись офіційною інформацією та не поширювати фейки.

Читайте також: Дніпровська стрілянина: Рябчук визнав провину у суді

Як повідомляв Укрінформ, уночі 27 січня у Дніпрі на території Південного машинобудівного заводу нацгвардієць застрелив чотирьох військовослужбовців та 35-річну робітницю воєнізованої охорони підприємства Віру Лебединець. Ще п'ятеро людей отримали поранення. У вбивстві, дезертирстві та викраденні зброї обвинувачено нацгвардійця Артема Рябчука 2001 року народження. Найближчі два місяці він утримуватиметься у СІЗО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-