Нацгвардієць розстріляв караул військовослужбовців - п’ятеро загиблих, п’ятеро поранених

Нацгвардієць розстріляв караул військовослужбовців - п’ятеро загиблих, п’ятеро поранених

Фото
Укрінформ
На території Південного машинобудівного заводу «Южмаш» нацгвардієць розстріляв караул військовослужбовців НГУ, п’ятеро загиблих і ще п’ятеро отримали поранення.

Про це повідомляє МВС України, передає Укрінформ.

Спецоперація із пошуку та затримання підозрюваного у розстрілі військослужбовців у Дніпрі / Фото: Микола М'якшиков, Укрінформ

"27 січня о 03 год. 40 хв на території Південного машинобудівного заводу "Южмаш" сталася трагедія. Військовослужбовець Національної гвардії України солдат строкової служби Рябчук Артемій Юрійович, 2001 р. н., під час видачі зброї з невстановлених причин пострілами з автомата Калашникова розстріляв караул військовослужбовців НГУ, після чого зі зброєю втік. У результаті цього п’ятеро осіб загинули, а ще п’ятеро отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

За тривогою на місце злочину виїхало керівництво ГУНП в Дніпропетровській області, слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти, всі профільні служби.

У Дніпропетровській та сусідніх областях введена поліцейська спецоперація. На пошуки підозрюваного задіяні всі служби поліції.

Розслідуванням обставин трагічної події займатимуться представники ДБР та військової прокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-