«Ковідну» тисячу можуть розширити на ліки для людей з інвалідністю І групи - нарада в ОП

«Ковідну» тисячу можуть розширити на ліки для людей з інвалідністю І групи - нарада в ОП

Укрінформ
Міністерства соціальної політики та цифрової трансформації працюють над розширенням дії програми "єПідтримка" для оплати ліків людьми з інвалідністю І групи.

Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на селекторній нараді щодо протидії поширенню COVID-19, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу глави держави.

"Мінсоцполітики спільно з Мінцифри працюють над можливістю розширення ініціативи Президента «єПідтримка» й на інші групи населення. Так, розглядається можливість дозволити використання цих коштів на ліки для осіб з інвалідністю першої групи, незалежно від віку", - цитує ОП слова глави уряду.

Читайте також: Ліки за програмою «єПідтримка» можна буде придбати онлайн

Шмигаль також нагадав, що відсьогодні люди, старші за 60 років, зможуть використовувати 1 тис. грн, наданих державою в межах «єПідтримки», на купівлю ліків.

Зазначається, що наразі понад 7,5 млн громадян одержали виплати в межах цієї програми.

Як повідомляв Укрінформ, з 19 грудня в Україні офіційно запрацювала державна програма «єПідтримка», що передбачає виплату 1 тисячі гривень громадянам, які пройшли повну вакцинацію проти COVID-19. Кошти може отримати кожен громадянин України, який досяг 18 років і має в застосунку Дія «зелений» COVID-сертифікат вакцинації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-