На пробне ЗНО зареєструвалися майже 43 тисячі учасників

На пробне ЗНО зареєструвалися майже 43 тисячі учасників

Укрінформ
Для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні вже зареєструвались майже 43 тисячі осіб.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

До 22 січня триває реєстрація осіб для участі в пробному ЗНО.

"Для того, щоб знизити рівень тривоги з приводу процедури ЗНО, варто пройти пробне ЗНО. Такий досвід допоможе ознайомитися з організаційними умовами проведення тестування (з порядком доступу до пункту тестування і робочого місця, особливостями роботи із бланками відповідей тощо), структурою та змістом тестових зошитів, а також з’ясувати рівень своїх навчальних досягнень і, як наслідок, уникнути зайвого хвилювання та зосередитися під час основної сесії саме на виконанні тестових завдань", - радять в УЦОЯО.

Читайте також: Гутцайт: Прагнемо модернізувати підхід до фізвиховання у закладах освіти

За даними регіональних центрів оцінювання якості освіти, станом на 17 січня процес реєстрації завершили (здійснили оплату послуг із проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання) 42 957 осіб, які замовили 67 005 тестувань.

"Уже традиційно найбільше обрано тестувань з української мови та літератури, математики, англійської мови", - зауважили в УЦОЯО.

Для успішної реєстрації на пробне ЗНО потрібно заповнити форму на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти, зайти до особистого кабінету учасника ЗНО за логіном і паролем, отриманими під час реєстрації, роздрукувати квитанцію, оплатити послугу, за 5-7 днів перевірити факт зарахування коштів в особистому кабінеті.

Читайте також: Інклюзивність і цифровізація: Шкарлет назвав пріоритети МОН на 2022 рік

В УЦОЯО нагадали, що пробне ЗНО відбудеться 19 березня з української мови, української мови і літератури, 26 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов.

"У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета", - додали в УЦОЯО.

Як повідомляв Укрінформ, з 18 січня Український центр оцінювання якості освіти розпочинає вебінари щодо особливостей ЗНО-2022 із суспільно-гуманітарних предметів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-