В Україні стрімко зростає кількість випадків коронавірусу - нарада в ОП

В Україні стрімко зростає кількість випадків коронавірусу - нарада в ОП

Укрінформ
В Україні відбувається збільшення захворюваності на COVID-19, минулого тижня захворіло удвічі більше людей, ніж попереднього.

Про це йшлося на селекторній нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського, повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу глави держави.

“За інформацією Кабінету Міністрів, минулого тижня спостерігалося стрімке збільшення кількості нових хворих на COVID-19 – тижнева кількість виявлених випадків зросла майже вдвічі: 55 тис. минулого тижня проти 28 тис. позаминулого”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що кількість активних випадків хвороби збільшилася до 105 тис. (з 93 тис. осіб тижнем раніше). Госпіталізовано майже 11 тис. громадян.

Читайте також: Без вакцини ризик удесятеро більший: Ляшко розповів про смертність від COVID-19 в Україні

В уряді нагадали, що через перевищення коефіцієнту виявлених хворих Івано-Франківська та Сумська області нині перебувають у «помаранчевій» зоні епідемічної небезпеки, решта областей України – у «жовтій» зоні.

В ОП додали, що, за прогнозами очікується подальше зростання кількості недужих, так само як і в інших країнах, зокрема європейських.

Читайте також: У Раді з’явився законопроєкт про терміни карантину

Як повідомлялося, за минулу добу, 16 січня, в Україні виявили 5 072 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-