В Італії 80-річний чоловік зарізав свою дружину-українку

В Італії 80-річний чоловік зарізав свою дружину-українку

Укрінформ
В Італії, у провінції Пезаро та Урбіно 80-річний чоловік зарізав 61-річну українку. Жертва та вбивця перебували у шлюбі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє GDS.

Чоловік заявив, що його дружина Наталія Киричок, яка мешкала в Італії протягом останніх 20 років та була одружена з ним 17 років, зрадила його.

Як зазначається, чоловік вбив дружину нібито після того, як вона відмовилася від статевого акту. Це сталося між 25 та 26 грудня. Зловмисник схопив ніж та вдарив жінку у груди щонайменше чотири рази, один з ударів влучив їй у серце, внаслідок чого Наталя померла миттєво.

Після вбивства чоловік провів ніч вдома поряд з тілом своєї дружини, що лежало у крові. Вранці він прогулявся з їхнім собакою, пообідав та випив багато вина.

Згодом чоловік намагався розповісти кільком знайомим, що сталося, але йому не повірили. Зрештою, він зателефонував до ресторану, де Наталя працювала кухарем та сказав власнику, що його дружина не прийде працювати сьогодні, бо він вбив її. Коли до будинку приїхали правоохоронці, чоловік одразу у всьому зізнався.

Як повідомляв Укрінформ, 81-річний італієць кількома пострілами вбив 67-річну українку, яка доглядала його сестру. Чоловіка заарештували, йому пред'явлено обвинувачення у вбивстві.

Фото з сайту gds.it

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-