НАЗК наступного тижня запрошує п'ятьох осіб, зокрема депутатку Скороход

НАЗК наступного тижня запрошує п'ятьох осіб, зокрема депутатку Скороход

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції 28-31 грудня запрошує для надання пояснень п'ятьох осіб, зокрема народну депутатку Анну Скороход.

Як передає Укрінформ, про це НАЗК повідомляє в Телеграмі.

Ідеться про пояснення щодо можливих порушень вимог Законів України "Про запобігання корупції" та "Про політичні партії в Україні".

Так, у зв’язку з ознаками недостовірних відомостей у декларації НАЗК запрошує Скороход.

З метою з’ясування обставин можливих порушень порядку подання фінансової звітності, для надання пояснень запрошується керівник "Патріотичної партії України" Ольга Пустовойт і керівник партії "КМКС Партія угорців України" Василь Брензович.

Через невиконання законних вимог НАЗК запрошені керівник приватного підприємства "Інвестиційні програми розвитку" Аліна Юріна та керівник громадської організації "Антонівська громадська рада" Ігор Носач.

Перелік усіх запрошених для надання пояснень розміщується також на офіційному вебсайті агентства в розділі "Моніторинг діяльності НАЗК".

Як повідомляв Укрінформ, Національне агентство з питань запобігання корупції виявило в деклараціях двох суддів Конституційного Суду України ознаки кримінального правопорушення.

Інформацію про них НАЗК передало до Національного антикорупційного бюро України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-