Закон про заборону реклами електронних сигарет пішов на підпис Зеленському

Закон про заборону реклами електронних сигарет пішов на підпис Зеленському

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук підписав закон “Про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоров’я населення від шкідливого впливу тютюну” (№4358).

Про це він повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Ми хочемо бачити здорову націю. І перемога за нами! Тільки-но підписав закон щодо охорони здоров’я населення від шкідливого впливу тютюну. Впевнений, кожен із нас відчує на собі позитивні зміни, що прийдуть у країну разом із цим законом», - поінформував спікер.

Він наголосив, що відтепер в Україні «буде покінчено раз і назавжди» з рекламою електронних сигарет, які тривалий час не визнавалися в державі тютюновими виробами. Стефанчук також додав, що у зв’язку з ухваленням закону настав кінець епохи ароматизованих сигарет, реклами, стимулювання продажу, спонсорства та куріння у громадських місцях пристроїв для нагрівання.

Дані в картці документу на сайті парламенту свідчать про те, що його направлено на підпис Президенту Володимиру Зеленському.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 16 грудня ухвалила закон “Про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоров’я населення від шкідливого впливу тютюну” (№4358). Документом, зокрема, врегульовується ринок електронних пристроїв для куріння, а також запроваджується заборона реклами бездимних тютюнових виробів та пристроїв для куріння тютюнових виробів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-