Пластуни передали Вифлеємський вогонь міністру оборони та головнокомандувачу ЗСУ

Пластуни передали Вифлеємський вогонь міністру оборони та головнокомандувачу ЗСУ

Фото
Укрінформ
Представники національної скаутської організації "Пласт" передали Вифлеємський вогонь миру міністру оборони Олексію Резнікову та головнокомандувачу ЗСУ генерал-лейтенанту Валерію Залужному.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони.

“Вже 30-й рік поспіль національна скаутська організація "Пласт" бере участь в естафеті передачі Вифлеємського вогню миру в Україні. Сьогодні він був переданий міністру оборони Резнікову та головнокомандувачу Збройних сил України генерал-лейтенанту Залужному”, - ідеться у повідомленні.

Пластуни передали Вифлеємський вогонь міністру оборони і головнокомандувачу ЗСУ / Фото: Міністерство оборони України

Зустріч керівництва Міноборони та ЗСУ з пластунами відбулася у Залі пам’яті на території оборонного відомства. Учасники, вшанувавши пам’ять полеглих захисників і захисниць України хвилиною мовчання, поклали квіти до Стели із Дзвоном.

“Передача частинки Вифлеємського вогню – це нагадування суспільству про важливість миру, добра та любові”, - зазначається у повідомленні.

Як нагадали у Міноборони, восьмий рік поспіль за партнерства Міністерства оборони і ЗСУ пластуни передають вогонь з Вифлеєма на передові позиції українського війська до зони проведення операції Об’єднаних сил і прифронтових міст Донецької та Луганської областей.

Як повідомляв Укрінформ, 17 грудня учасники Національної організації скаутів України та Асоціації ґайдів України передали Президентові Володимиру Зеленському та його дружині Олені Вифлеємський вогонь.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-