У «Слузі народу» заслухали кандидатів на посади членів Нацради

У «Слузі народу» заслухали кандидатів на посади членів Нацради

Укрінформ
Ольгу Герасим’юк, Олександра Бурмагіна та Олега Черниша заслухали у фракції «Слуга народу» як кандидатів на посади членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. 

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомила речниця фракції «Слуга Народу» Юлія Палійчук.

"Фракція політичної партії «Слуга Народу» заслухала кандидатів на посаду членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на три вакантні посади: Ольгу Герасим’юк - від фракції «Слуга Народу»; Олександра Бурмагіна та Олега Черниша від громадських організацій", - йдеться у дописі.

Як зазначає Палійчук, рішення щодо призначення нових членів Нацради буде прийматися шляхом рейтингового голосування.

Як повідомила 13 грудня у Фейсбуці народна депутатка Євгенія Кравчук, вже у середу парламент розгляне питання призначення членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на три вакантні посади за квотою Верховної Ради України.

На засіданні 17 листопада Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики розглянув питання про відбір кандидатур на заміщення вакантних посад членів Національної ради і після заслуховування 13 кандидатів ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді включити їх усіх до списку для проведення рейтингового голосування про призначення на 3 вакантні посади членів Національної ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-