Шмигаль закликає збільшувати темпи COVID-вакцинації

Шмигаль закликає збільшувати темпи COVID-вакцинації

Фото
Укрінформ
Єдиним способом подолати пандемію COVID-19 є вакцинація, тому необхідно збільшувати її темпи.

На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час ознайомлення з роботою Центру масової вакцинації у Кропивницькому 26 жовтня, передає кореспондент Укрінформу.

«Вакцинація рятує життя. 95% пацієнтів з коронавірусом у лікарнях сьогодні - невакциновані люди. Ця статистика підтверджується в усіх країнах світу. Щеплення знижує шанси захворіти та захищає від важкого перебігу хвороби. Дуже важливо максимально збільшувати темпи вакцинації та відповідально підходити до цього питання», - зазначив Шмигаль.

Прем’єр-міністр під час перебування у Центрі масової вакцинації поспілкувався з відвідувачами та медиками. Він зазначив, що реєстрація в електронній системі займає багато часу. Співробітники центру повідомили Прем'єр-міністру, що розробляють варіанти, як пришвидшити цей процес. Вони також зауважили, що в останні два тижні кількість охочих вакцинуватися зросла.

Як повідомлялося, Шмигаль 26 жовтня перебуває з робочою поїздкою на Кіровоградщині.

Читайте також: В Україні темпи вакцинації за тиждень перевищили європейські та світові показники - Ляшко

Минулої доби в Україні зафіксовано 19 120 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19, летальних випадків – 734. За весь час пандемії в Україні захворіло 2 803 159 осіб, одужало – 2 390 112 осіб, летальних випадків – 64 936.

Фото: Урядовий портал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-