Ляшко запевняє, що карантинні обмеження на транспорті обґрунтовані

Ляшко запевняє, що карантинні обмеження на транспорті обґрунтовані

Укрінформ
Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко запевнив, що карантинні обмеження поїздок громадян на транспорті з негативними тестами або сертифікатами про щеплення проти COVID-19 обґрунтовані й уведені задля зменшення кількості інфікованих та госпіталізованих громадян.

Про це він заявив у Верховній Раді під час Години запитань до уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Коли ми говоримо про запровадження карантинних обмежень, у тому числі й на транспорті, повірте, це рішення прийнято не просто так. Це рішення обґрунтоване. Для того, щоб зменшити кількість інфікованих, для того, щоб зменшити кількість госпіталізованих і зменшити кількість людей, які потрапляють до реанімації», - сказав міністр.

Ляшко додав, що пропонуватиме уряду й прийматиме сам «непопулярні рішення», «щоб захистити і вберегти життя кожного українця».

Читайте також: «Погрози та вмовляння не подіють»: з якими COVID-документами пустять у потяг

Як повідомляв Укрінформ, в Україні з 21 жовтня почали діяти нові правила перевезень у регіонах зі значним поширенням COVID-19.

За минулу добу в Україні зафіксували 23 785 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19, госпіталізовано 5 141 особа, летальних випадків – 614, одужало – 8 530 осіб. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-