Надію Савченко спіймали у «Борисполі» з підробленим COVID-сертифікатом

Надію Савченко спіймали у «Борисполі» з підробленим COVID-сертифікатом

Укрінформ
Працівники поліції вилучили підроблені COVID-сертифікати у колишньої народної депутатки і її сестри, які намагалися з ними потрапити в Україну. Відкрито справу.

Про це інформує відділ комунікації поліції Київської області, передає Укрінформ.

«Днями в аеропорту «Бориспіль» під час перевірки документів працівники Державної прикордонної служби виявили у двох жінок сертифікати вакцинації проти COVID-19 із явними ознаками підробки. Встановлено, що одна із фігуранток є колишньою народною депутаткою. Інформацію про правопорушення передали до поліції»,- йдеться у повідомленні.

За фактом використання підроблених документів було розпочате кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Розслідування у справі проводять дізнавачі поліції Київщини.

Наразі вилучені документи направлені на проведення необхідних експертиз, і найближчим часом буде прийняте рішення про оголошення підозри фігуранткам.

Триває слідство.

Читайте також: Підробка COVID-сертифікатів та ПЛР-тестів: семеро ділків з Харківщини отримали підозри

З правоохоронних джерел кореспондентові Укрінформу стало відомо, що мова йде про Надію Савченко та її сестру Віру.

Як повідомлялося, 22 жовтня міністр внутрішніх справ Денис Монастирський поінформував, що наразі правоохоронці розпочали майже 800 кримінальних проваджень за фактом підробки сертифікатів вакцинації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-