Справа Шеремета: суд досліджує письмові матеріали захисту

Справа Шеремета: суд досліджує письмові матеріали захисту

Укрінформ
Шевченківський районний суд міста Києва продовжив розгляд кримінального провадження щодо вбивства журналіста Павла Шеремета щодо 3 обвинувачених — Андрія Антоненка, Яни Дугарь та Юлії Кузьменко.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

На засіданні присутні усіх троє обвинувачених, їхні захисники, прокурор Михайло Тішин і один з представників потерпілих.

Наразі суд перейшов до стадії дослідження письмових матеріалів від сторони захисту обвинувачених. Спочатку суд буде досліджувати матеріали, які раніше надавав захисник Кузьменко Тарас Безпалий.

Читайте також: Справу Шеремета можуть відправити на новий розгляд - Єнін

На минулому судовому засіданні суд долучив до матеріалів судової справи 2 томи доказів від одного з адвокатів Антоненка - Дмитра Кругового.

Як повідомлялося, журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року в Києві у результаті вибуху автомобіля.

12 грудня 2019 року міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про затримання та оголошення підозр лікарю та волонтеру Юлії Кузьменко, медсестрі парашутно-десантного батальйону Яні Дугарь і ветерану АТО Андрію Антоненку.

Читайте також: Вбивство Шеремета: до справи долучили два томи доказів захисту Антоненка

У вересні минулого року обвинувальний акт щодо них направили до суду.

4 січня було оприлюднено аудіозаписи, на яких нібито посадові особи КДБ Білорусі обговорюють усунення політичних опонентів, зокрема Шеремета. Колишній співробітник білоруського спецназу Ігор Макар, який передав українській поліції аудіозаписи, 19 січня дав свідчення в Києві у справі про замовників вбивства Шеремета.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-