Moneyveo продовжує допомагати центру «Дача» в оздобленні кімнат

Moneyveo продовжує допомагати центру «Дача» в оздобленні кімнат

PR
Укрінформ
Будівництво нового приміщення центру «Дача», яке фінансує фінтех-компанія Moneyveo, знаходиться на завершальному етапі.

Нині майстри активно проводять внутрішнє оздоблення кімнат: продовжують проєктування меблів, малярні роботи, після яких відбудуться наступні етапи косметичного ремонту, повідомили Укрінформу в пресслужбі фінтех-компанії.

Там зазначили, що станом на вересень 2021 року в новому будинку для онкохворих дітей завершено роботу над мокрим фасадом та встановлено накривки на покрівлі. Також будівельники змонтували останні фасадні панелі, закінчили фасад котельні та монтаж сантехніки. Доставили та вмонтували ліфт у ліфтову шахту. У сенсорну кімнату, де пацієнти разом з батьками відпочиватимуть після насиченого дня, замовлено панелі та світильники, а в ігрових кімнатах монтують шафи.

Тим часом фонд «Запорука», який є засновником благодійного проєкту «Дача», шукає партнерів серед компаній, котрі займаються декором, меблями, текстилем, ландшафтним дизайном. Тобто усім тим, що полегшить перебування у центрі дітей та їхніх близьких під час лікування.

«Для Манівео звично чути потреби людей та допомагати у їх вирішенні. Тому ми не просто фінансуємо будівництво нового приміщення центру, а регулярно слідкуємо за процесом, цікавимося у партнерів поточними проблемами. Підтримуємо заклад не лише коштами, але й проводимо додаткові активності для дітей. І ми дуже раді, що нова «Дача» незабаром відкриється і зможе приймати на проживання і реабілітацію сотні маленьких пацієнтів із їхніми сім’ями», – прокоментував комерційний директор Moneyveo Максим Параска.

Moneyveo одна з найперших компаній-партнерів, яка давно і систематично допомагає проєкту. З 2018 року компанія на постійній основі надсилає щомісячний благодійний платіж на різні потреби закладу, навідується до центру і підтримує вихованців не лише матеріально, але й морально.
Читайте також: Moneyveo передала першокласникам з центру «Дача» шкільний інвентар

«Дякуємо компанії Moneyveo за те, що одна із перших відгукнулась на заклик про допомогу! Завдяки вашій підтримці наші підопічні матимуть не лише прекрасне сучасне житло із усіма необхідними речами для відновлення, відпочинку і перебування в обіймах близьких, але й ту краплю надії, яка їм дає сили», – зазначила президент фонду “Запорука” Наталія Оніпко.

Як повідомлялося, центр «Дача» – це тимчасовий дім, в який приїжджають на час лікування в Інституті раку родини з онкохворими дітьми з усіх куточків України. Проєкт був заснований у 2009 році благодійним фондом «Запорука». Заклад живе й розвивається завдяки донаціям партнерів та небайдужих людей. Так, на сьогодні, окрім фінансової компанії Moneyveo, «дачників» підтримують: Rozetka, Parimatch Foundation, IDS Borjomi Ukraine, «Агромат», публічні діячі: Ярослава Гресь, Сергій Притула та інші.

Фото: Moneyveo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-