Moneyveo передала першокласникам з центру «Дача» шкільний інвентар

Moneyveo передала першокласникам з центру «Дача» шкільний інвентар

Укрінформ
Компанія Moneyveo привітала підопічних столичного центру «Дача» з одужанням та вступом до першого класу, а співробітники компанії передали закладу нове шкільне приладдя.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі фінтех-компанії.

Напередодні нового навчального року співробітники Moneyveo вирішили порадувати подарунками дітей зі столичного центру «Дача», де вони проживають разом із сім'ями в період лікування в Інституті раку. До свята 1-го вересня компанія закупила канцелярські набори та передала їх партнерам. Цього року діти, які вже одужали, йтимуть до першого класу, тому такий шкільний інвентар їм стане у пригоді.

“Ми щиро радіємо разом із вихованцями з центру “Дача”, які змогли подолати таку важку хворобу і цього року підуть до першого класу. Аби подарувати дітям ще більше позитивних емоцій та підтримати перед початком навчального процесу, ми вирішили передати їм необхідне шкільне приладдя. Розуміємо, що у них розпочинається важливий період життя, сповнений нових вражень, надії і хвилювань. Сподіваємося, це шкільне приладдя допоможе їм увійти у цікавий світ навчання. Бажаємо легкого старту, відкриття нових горизонтів і відмінних оцінок. Попереду – тільки найкраще!” – наголосив комерційний директор Moneyveo Максим Параска.

Moneyveo активно підтримує «дачників» з 2018 року – надсилає щомісячний благодійний платіж на різні потреби закладу. Зокрема, фінансує будівництво нового приміщення центру, яке зможе приймати 350 сімей щороку. Уже незабаром нова «Дача» відкриється, і сюди на лікування зможуть приїздити набагато більше дітей з різних куточків України.

Читайте також: Співробітники Moneyveo взяли участь у благодійному забігу, щоб допомогти «Дачі»

«Висловлюємо щиру подяку і співробітникам центру, і компанії Манівео за всю ту турботу і підтримку, яку вони нам безкорисно віддавали увесь непростий час лікування! – поділився батько вихованця центру Вадим О. – Віримо, що разом нам вдасться подолати хворобу задля безхмарного майбутнього наших діток!»

Наголошується, що допомога центру – важливий напрям корпоративної соціальної відповідальності компанії, тому команда Moneyveo завжди готова завітати до своїх підопічних, аби зробити їхнє життя більш позитивним та яскравим.

Moneyveo розвиває безліч КСВ-програм. Зокрема, сприяє відновленню здоров'я українських військових і ветеранів АТО/ООС, співпрацюючи з Реабілітаційним центром Next Step Ukraine; допомагає студентській молоді опановувати нові знання і бізнес-навички тощо.

Центр «Дача» – це тимчасовий дім для проживання сімей з онкохворими дітьми, які проходять лікування у Національному інституті раку. Проєкт був заснований у 2009 році благодійним фондом «Запорука».

Заклад живе й розвивається завдяки дотаціям партнерів та небайдужих людей. Так, у 2018 році розпочато будівництво нового корпусу, а це будинок на 950 квадратів, з 13 кімнатами, кабінетами психологічної підтримки та фізичного відновлення, двома ігровими та спеціально обладнаними кімнатами для дітей на інвалідних візках тощо. Нині благодійники продовжують залучати кошти на завершальні роботи з благоустрою приміщень.

Фото з відкритих джерел та Moneyveo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-