Саакашвілі і Ясько повідомили про свої стосунки

Саакашвілі і Ясько повідомили про свої стосунки

Відео
Укрінформ
Експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі в Україні записав спільне відео із депутаткою "Слуги народу" Лізою Ясько, в якому повідомили про свої стосунки.

Відео розміщене на сторінці Ясько у Facebook, передає Укрінформ.

«Ми записали це відео до від‘їзду Михайла Mikheil Saakashvili до Грузії. Про те, що ми разом. Про те, що любимо один одного та підтримуємо», - написала вона.

Ясько зазначила, що "підтримує боротьбу Саакашвілі за Грузію", а також звернулася до влади, щоб ті захищали громадянина України.

За її словами, вони домовилися, що опублікують це відео, якщо Саакашвілі арештують в Грузії, куди він вилетів з України.

Читайте також: МВС Грузії показало, як затримували Саакашвілі

Як повідомляв сьогодні раніше Укрінформ, колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі 1 жовтня затримали в Грузії.

Саакашвілі очолював Грузію в 2008-2013 роках. Після поразки на чергових виборах у 2013 році він залишив країну. Після цього проти політика порушили ряд кримінальних справ, за деякими з них він був засуджений заочно. У 2015 році він був позбавлений громадянства Грузії і вже майже шість років є громадянином України.

Саакашвілі був оголошений у внутрішньодержавний розшук. Він не повертався до Грузії вісім років, хоча багато разів обіцяв зробити це.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-