«Слуги народу» проводять смарт-вечірку для журналістів

«Слуги народу» проводять смарт-вечірку для журналістів

Фото
Укрінформ
У готелі Rixos-Prykarpattya у Трускавці, де проходить дводенне виїзне засідання фракції "Слуга народу", проходить смарт-вечірка для журналістів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Захід проходить в одному із залів готелю. Журналісти мають можливість поспілкуватися з народними депутатами. Усім запропоновано вечерю у форматі шведського столу. У залі - неформальна атмосфера, грає жива музика. Проходить змагання для журналістів і депутатів у грі в настільний теніс. Також є можливість зіграти в більярд, настільний футбол та відеоігри.

«Слуги народу» проводять смарт-вечірку для журналістів/Фото: Ангеліна Страшкулич, Укрінформ

Крім народних депутатів, присутні заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, перший заступник Голови ВР Руслан Стефанчук.

Читайте також: Корнієнко не виключає, що «Слуги» обговорять відкликання Разумкова у суботу

Як повідомляв Укрінформ, парламентська фракція партії «Слуга народу» проводить виїзне засідання фракції у Трускавці 1-2 жовтня. Захід проходить у готелі Rixos-Prykarpattya.

Як повідомила у коментарі Укрінформу заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук, депутати самостійно оплачуватимуть витрати, здійснені під час великого виїзного засідання фракції у Трускавці.

Зокрема, у заході планують взяти участь Президент України Володимир Зеленський та представники Офісу Президента, члени Кабінету Міністрів, голова Служби безпеки України Іван Баканов, Генеральний прокурор Ірина Венедіктова, директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник та інші.

Читайте також: «Слуги народу» завтра обговорять кадрові зміни в уряді – Арахамія

На території готелю працює медіацентр, де проводяться брифінги керівництва, представників партії, фракції, а також запрошених гостей.

Фото: Ангеліна Страшкулич, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-