Мінветеранів: з початку року допомогу виплатили 34 родинам загиблих учасників ООС

Мінветеранів: з початку року допомогу виплатили 34 родинам загиблих учасників ООС

Укрінформ
В Україні з початку року 34 сімей загиблих учасників АТО/ООС та 150 осіб, які отримали інвалідність внаслідок війни отримали грошову допомогу на понад 127 мільйонів гривень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства у справах ветеранів у Фейсбуці. 

"Від початку 2021 року, відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їхнього соціального захисту» прийнято 184 рішення про призначення одноразової грошової допомоги на загальну суму 127 мільйонів 589 тисяч 100 гривень. Зокрема, грошову допомогу отримали: 34 сімей загиблих учасників АТО/ООС; 150 осіб, які отримали інвалідність", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, від початку 2021 року Кабмін ухвалив шість розпоряджень «Про виділення коштів для надання одноразової грошової допомоги членам сімей осіб, які загинули (померли) під час участі в антитерористичній операції, та особам, які стали особами з інвалідністю внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час участі в зазначеній операції» на загальну суму 92 мільйони 691 тисяч 300 гривень.

Читайте також: Учасникам АТО та ООС нададуть пільги на паркування у столиці

Як повідомлялося, уряд регулярно ухвалює рішення про спрямування коштів на допомогу родинам загиблих на сході України та учасникам бойових дій на сході України, які отримали інвалідність внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-