Лапутіна анонсувала ветеранський форум на Донеччині

Лапутіна анонсувала ветеранський форум на Донеччині

Укрінформ
У грудні цього року Міністерство у справах ветеранів проведе Всеукраїнський ветеранський форум у місті Краматорськ Донецької області.

Як передає Укрінформ, про це повідомила міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна, інформує пресслужба міністерства.

«Ми хочемо почути від громад та ветеранів у громадах про проблеми, які існують в умовах децентралізації, коли центральна влада не може вплинути на розвиток громад. На форумі ми обговоримо відносини між центральною і місцевою владою та ветеранським середовищем. А також плануємо виробити конкретні механізми для подальшої співпраці та, можливо, змін у нормативно-правовій базі. Ми хочемо, щоб громада розуміла, що влада на місцях також відповідальна за ветеранську політику», – сказала Лапутіна.

Захід відбудеться у межах взаємодії з ветеранськими організаціями на сході України, за підтримки проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні», який реалізується за сприяння USAID.

Читайте також: Лапутіна сподівається, що ВР підтримає у проєкті бюджету 5,5 мільярда на житло для ветеранів

Як повідомляв Укрінформ, у Києві 22 серпня відбувся IV Міжнародний волонтерський та ветеранський форум «Україна 30. Захисники».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-