Тарифи на тепло в новому сезоні не зміняться - Чернишов

Тарифи на тепло в новому сезоні не зміняться - Чернишов

Укрінформ
У новому опалювальному сезоні тарифи на тепло для населення не зміняться.

У цьому запевнив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов в ефірі телеканалу "Україна 24", передає Укрінформ. 

"Українці не повинні переживати з цього приводу. Технічна підготовка до опалювального сезону йде за планом, все штатно, вже підготовлено понад 90% всіх відповідних підприємств і мереж в цьому відношенні, все буде добре. Що стосується цін на газ, ми бачимо, що відбувається у світі зараз. Але хочу запевнити, що тарифи для населення не повинні підвищуватися в цьому опалювальному сезоні і повинні залишатися на рівні, який застосовувався в попередньому (сезоні опалення - ред.)", - сказав міністр.

Читайте також: Кабмін спрямує понад ₴30 мільярдів ТКЕ на компенсацію різниці в тарифах

При цьому, за словами експерта з питань житлово-комунального господарства Христини Ненно, в разі підвищення тарифів на комунальні послуги кількість запитів на отримання субсидій громадянами буде рости. Експерт також зазначила, що зміниться порядок надання субсидій особам, які протягом певного періоду продали одне житло, а натомість купили інше.

Як повідомлялося, міністр соціальної політики Марина Лазебна на пресконференції в Укрінформі заявила, що розмір допомоги одержувачам субсидії на оплату житлово-комунальних послуг буде переглядатися автоматично, якщо будуть зростати тарифи на компослуги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-