Життю водія Шефіра після стрілянини нічого не загрожує - Єнін

Життю водія Шефіра після стрілянини нічого не загрожує - Єнін

Укрінформ
Життю водія першого помічника Президента Сергія Шефіра, який отримав поранення після того, як у Київській області 22 вересня обстріляли авто Шефіра, наразі нічого не загрожує.

Про це в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера» заявив заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін, передає кореспондент Укрінформу.

«Кілька куль влучило у ногу водія, який поки що перебуває у реанімаційному відділенні, але, на щастя, його життю нічого не загрожує», - поінформував Єнін.

Читайте також: Геращенко - про стан водія Шефіра: Потрібні місяці на відновлення

Як повідомлялося, у Київській області 22 вересня обстріляли автомобіль першого помічника Президента Сергія Шефіра, його водій зазнав поранень.

За інформацією МВС, в автомобіль влучило понад 10 куль. Постріли були здійснені з лісу з автоматичної зброї по ходу руху автомобіля.

За фактом обстрілу автомобіля першого помічника Президента відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією - замах на вбивство двох та більше осіб.

Читайте також: Замах на Шефіра: у МВС назвали основну версію, до якої схиляється слідство

Голова Нацполіції Ігор Клименко поінформував, що поліція розглядає як основні версії обстрілу автомобіля першого помічника Президента Сергія Шефіра замах з метою тиску на керівництво держави і дестабілізацію політичної ситуації. У тому числі розглядається версія за участю спецслужб іноземних держав.

Зі свого боку заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін поінформував, що кулі, якими стріляли по автомобілю першого помічника Президента України Сергія Шефіра, не випускалися на території України і фактично раніше не використовувалися на території нашої держави.

Читайте також: Поліція вивчає відео з камер та трафік телефонів у районі замаху на Шефіра – Геращенко

23 вересня у поліції Київщини поінформували, що поліцейські разом із Національною гвардією та працівниками ДСНС обстежують понад 430 гектарів лісу та відпрацьовують найближчі до місця скоєння злочину населені пункти. Працівники ДСНС розпочали огляд найближчих водойм, підключилися водолази.

23 вересня радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що Поліція наразі вивчає відео із камер з будинків, які розташовані біля лісу, де стався замах на Шефіра.

Читайте також: Замах на Шефіра не є інсценуванням, поліція продовжить шукати докази у лісі - МВС

За словами радника міністра, наразі поліція також вивчає трафіки мобільних телефонів, які перебували на тій території, де це сталося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-