Замах на Шефіра: у МВС назвали основну версію, до якої схиляється слідство

Замах на Шефіра: у МВС назвали основну версію, до якої схиляється слідство

Укрінформ
Основна версія, до якої схиляється слідство у справі замаху на Сергія Шефіра, полягає в тому, що замовники намагалися створити атмосферу небезпеки для Президента України.

Про це в ефірі програми «Право на владу» заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає кореспондент Укрінформу.

«Основна версія, яка наразі є, і яку озвучив сам Шефір раніше на брифінгу... завдання було створити атмосферу небезпеки для Президента, що можуть вбити одного з найближчих до нього людей», - розповів Геращенко.

Відповідаючи на запитання народного депутата Ярослава Железняка, яка вірогідність того, що знайдуть причетних до цього злочину, радник міністра наголосив, що робиться все можливе, аби знайти стрільця.

Читайте також: У машину Шефіра влучили 18 куль – Геращенко

«Звісно, ми не можемо говорити, що буде 100-відсотковий результат, але ми зробимо для цього все можливе», - резюмував Геращенко.

Як повідомляв Укрінформ, 22 вересня у Київській області обстріляли автомобіль першого помічника Президента Сергія Шефіра, його водій дістав поранення. За інформацією МВС, постріли були здійснені з лісу з автоматичної зброї по ходу руху автомобіля.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією - замах на вбивство двох і більше осіб.

Читайте також: Замах на Шефіра не є інсценуванням, поліція продовжить шукати докази у лісі - МВС

Заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін поінформував, що кулі, якими стріляли по автомобілю, не випускалися в Україні та не використовувалися на території нашої держави.

23 вересня у поліції Київщини поінформували, що поліцейські разом із Національною гвардією та працівниками ДСНС обстежують більше 430 гектарів лісу та відпрацьовують найближчі до місця злочину населені пункти. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-