Автобусна ДТП у Туреччині: четверо українців залишаються у лікарні

Автобусна ДТП у Туреччині: четверо українців залишаються у лікарні

Укрінформ
Унаслідок зіткнення туристичного та шкільного автобусів, що сталося вчора в провінції Мугла, у лікарні залишаються четверо громадян України, решта постраждалих повернулися до готелів, де відпочивали.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив консул України в Анталії Емір Рустамов, який сьогодні відвідав постраждалих громадян України у лікарні в Муглі.

«Госпіталізували чотирьох громадян України: двох жінок і двох чоловіків. Решта постраждалих отримали легкі травми й після надання медичної допомоги їх відправили до готелів», - розповів Рустамов.

За словами дипломата, найважчі травми отримали громадянки України: «одна з них має відкритий перелом руки й була прооперована, у другої - травми хребта й зараз вона лежить у корсеті».

Читайте також: Внаслідок автобусної аварії у Туреччині травмувалися 35 українців - МЗС

«За прогнозами лікарів, наприкінці тижня стан здоров'я всіх чотирьох дозволить їм повернутися в Україну. На моє прохання до керівництва провінції Мугла, всі госпіталізовані громадяни України перебувають в одній із найкращих лікарень Мугли «Юджелен», - розповів Рустамов.

Разом із Консулом України в Анталії потерпілих відвідало керівництво Почесного консульства України в Муглі.

Як повідомляв Укрінформ, учора внаслідок ДТП у турецькій провінції Мугла за участю туристичного автобуса, який перевозив українських мандрівників, травми легкої та середньої тяжкості отримали 35 із 41 громадянина України, всі інші - незначні ушкодження. За попередньою інформацією, причиною ДТП став серцевий напад водія автобуса, який перевозив українських туристів. Водій помер на місці аварії. З числа пасажирів шкільного автобуса - семеро постраждалих.

Фото: ensonhaber

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-