ДТП у Туреччині: консул розповів про стан потерпілих українців

ДТП у Туреччині: консул розповів про стан потерпілих українців

Укрінформ
Унаслідок ДТП у турецькій провінції Мугла за участю туристичного автобуса, який перевозив українських мандрівників, травми легкої та середньої тяжкості мають 35 з 41 громадянина України, всі інші - незначні ушкодження. 

Найбільше постраждала громадянка України, яка отримала відкритий перелом руки. Про це в коментарі Укрінформу повідомив консул України в Анталії Емір Рустамов.

«Сьогодні вранці в районі Ментеше, у провінції Мугла, сталося ДТП за участю автобуса, який перевозив туристів. За попередніми даними, в автобусі перебував 41 громадян України, 35 з них зазнали травм легкої та середньої тяжкості», - повідомив агентству Емір Рустамов.

За його словами, ще шість громадян мають незначні ушкодження. Серед постраждалих громадян України немає пацієнтів у важкому стані.

«Тримаємо зв'язок зі страховою компанією, і туроператором. Після з'ясування деталей інформуватимемо додатково. Планую завтра відвідати постраждалих у лікарні», - повідомив український дипломат.

За попередньою інформацією, причиною ДТП став серцевий напад водія автобуса, який перевозив українських туристів.

У Туреччині сталася ДТП: зіштовхнулися шкільний і туристичний автобуси / Фото: ensonhaber

Читайте також: Внаслідок автобусної аварії у Туреччині травмувалися 35 українців - МЗС

Як повідомляв Укрінформ, у Туреччині у результаті зіткнення шкільного автобуса з іншим, яким їхали українські мандрівники, водій туристичного автобуса загинув, 49 пасажирів обох автобусів отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-