Зеленський створив «молодіжну» раду

Зеленський створив «молодіжну» раду

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський утворив Раду з молодіжних питань.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

«Президент України Володимир Зеленський підписав указ №462/2021, яким утворив Раду з молодіжних питань. Вона функціонуватиме як консультативно-дорадчий орган при главі держави», - сказано в повідомленні.

Зазначається, що рада створюється з метою сприяння розвитку потенціалу молоді, її самореалізації та активної участі в суспільному житті й ухваленні рішень щодо молодіжної політики. Передбачається, що серед завдань ради буде сприяння розбудові молодіжної інфраструктури.

Читайте також: Зеленський підписав указ про розвиток кінематографії

До складу цього органу заплановано залучити лідерів молодіжних рухів та організацій, спортсменів, засновників молодіжних соціальних ініціатив, діячів культури.

Згідно з указом, у місячний строк на розгляд Президента мають бути подані пропозиції щодо персонального складу ради, а також проєкт положення про неї.

Читайте також: Зеленський запевняє, що ідеї расизму і нетерпимості не мають жодних шансів в Україні

Як повідомляв Укрінформ, 27 квітня Верховна Рада ухвалила закон, який вдосконалює процес формування та реалізації молодіжної політики. Відповідний законопроєкт №3718 «Про основні засади молодіжної політики» у другому читанні підтримав 321 народний депутат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-