Швейцарія передала Мінреінтеграції 200 тисяч експрес-тестів на COVID-19

Швейцарія передала Мінреінтеграції 200 тисяч експрес-тестів на COVID-19

Фото
Укрінформ
Посол Швейцарії в Україні Клод Вільд передав Міністерству з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій 200 тисяч експрес-тестів на антиген коронавірусу.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Мінреінтеграції.

Як зазначається, тести будуть доправлені до Херсонської області, у пункти тестування на КПВВ з тимчасово окупованою територією Криму.

«Ми щиро дякуємо Посольству Швейцарії в Україні за реалізацію проєктів, спрямованих на підтримку територій, які зазнали негативного впливу від збройної агресії РФ, та допомогу населенню, яке проживає на них. Експрес-тести є вкрай важливими та затребуваними на КПВВ... Тому ця допомога є вагомим внеском для зменшення поширення захворювання не тільки на територіях Донецької, Луганської та Херсонської областей, а й на всій території України», - наголосила заступниця міністра Інна Драганчук.

Своєю чергою Клод Вільд розповів, що Швейцарія й надалі надаватиме допомогу жителям сходу України, які постраждали від збройної агресії РФ, та всіляко підтримуватиме нашу країну в процесах, пов’язаних із реінтеграцією тимчасово окупованих територій.

У Мінреінтеграції зазначили, що найближчим часом експрес-тести від Швейцарії будуть також доправлені у Донецьку область.

Читайте також: Зеленський обговорив з віцепрезидентом Швейцарії реформи в Україні і тиск на РФ

Як повідомлялося, 25 серпня Швейцарія передала Україні 1,5 млн експрес-тестів на COVID-19 для мешканців районів поблизу лінії розмежування. Частину тестів передано Луганській області.

Фото: minre.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-