Розгін Майдану: суд продовжив запобіжний захід ексначальнику СБУ Києва Щеголєву

Розгін Майдану: суд продовжив запобіжний захід ексначальнику СБУ Києва Щеголєву

Укрінформ
Шевченківський районний суд Києва продовжив запобіжний захід для колишнього начальника Головного управління СБУ в Києві та Київській області Олександра Щеголєва у вигляді особистого зобов'язання до 4 листопада.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці ГО “Адвокатська дорадча група” у коментарі до посту.

“Шевченківський суд продовжив Олександру Щеголєву запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання до 4 листопада 2021 року”, - сказано у дописі.

За інформацією активістів, після цього суд перейшов до дослідження відео з камер спостереження.

Читайте також: Справа Майдану: ексначальник СБУ Києва не з‘явився на суд через коронавірус

Щеголєв обвинувачується в організації і здійсненні силового штурму протестувальників на Майдані шляхом проведення антитерористичної операції, у тому числі її силової фази у Будинку профспілок.

Як повідомлялося, 25 жовтня 2019 року Шевченківський райсуд Києва відпустив з-під домашнього арешту колишнього начальника Головного управління СБУ в Києві та Київській області Олександра Щеголєва, змінивши йому запобіжний захід на особисте зобов'язання.

Щеголєв був затриманий 20 серпня 2015 року, а наступного дня Печерський райсуд Києва його заарештував. 26 червня 2019 року Шевченківський райсуд Києва ухвалив змінити запобіжний захід Щеголєву з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-