У МЗС обіцяють зробити все, щоб з’ясувати обставини смерті українця у Польщі і покарати винних

У МЗС обіцяють зробити все, щоб з’ясувати обставини смерті українця у Польщі і покарати винних

Укрінформ
Українські дипломати докладуть максимальних зусиль, щоб обставини смерті у Польщі 25-річного українця Дмитра Никифоренка були з’ясовані, а винні - притягнуті до відповідальності.

Про це у коментарі Укрінформу заявив речник МЗС Олег Ніколенко.

Він поінформував, що Генеральне консульство України в Кракові взаємодіє із польськими правоохоронцями в контексті розслідування обставин смерті Дмитра Никифоренка та підтримує зв'язок із його рідними. Окрім того, у Вроцлаві наразі перебуває український консул для ознайомлення із ходом розслідування.

За словами речника МЗС, від окружної прокуратури міста Свидниця, яка здійснює процесуальне керівництво справою, також очікуються результати судово-медичних експертиз.

Читайте також: У Польщі загинув українець, на якого впала десятитонна труба

«Одна із версій слідства – перевищення повноважень працівниками поліції. Докладемо максимальних зусиль, аби всі обставини смерті нашого громадянина були з’ясовані, а винні були притягнуті до відповідальност», - запевнив Ніколенко.

Як повідомлялося, у польському Вроцлаві після затримання поліцією і вкрай жорстокого побиття помер 25-річний громадянин України Дмитро Никифоренко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-