Рішення щодо каналу «Наш» ухвалене за «скабєєвщину» - Герасим’юк

Рішення щодо каналу «Наш» ухвалене за «скабєєвщину» - Герасим’юк

Укрінформ
Рішення Національної ради з питань телебачення та радіомовлення про передачу до суду справи щодо позбавлення телеканалу «Наш» ліцензії було ухвалене за «скабєєвщину».

Про це заявила в інтерв’ю Укрінформу голова Нацради Ольга Герасим’юк.

«Якраз нещодавно ми ухвалили рішення про скасування ліцензії для телеканалу «Наш» - саме за «скабєєвщину» (антиукраїнську пропаганду; Ольга Скабєєва – одіозна російська пропагандистка, - ред), - сказала Герасим’юк.

За її словами, ті, хто стоїть за каналом, «запустили шалену хейтерську хвилю…, щоб просто дістати особисто кожного з нас, хто голосував за рішення про передачу до суду справи про позбавлення цього каналу ліцензії».

Це рішення ухвалене за «симптоматичну і систематичну» роботу, додала Герасим’юк, зазначивши, що обіцяли «розібратися» і з нею.

Читайте також: Законопроєкт про медіа можуть винести на розгляд Ради у вересні – Герасим’юк

Вона також розповіла, що телеканал «Перший незалежний», на якому «гуртуються» представники закритих каналів, пов’язаних із політиком Віктором Медведчуком, подав до Нацради заявку про зміну власника.

Власником зазначена телеведуча Діана Панченко, уточнила Герасим’юк. «Але для цього треба довести, що ця особа справляє вирішальний вплив на його діяльність, має відповідні ресурси. Тому ми запрошуємо цю панянку до нас на засідання уже втретє».

Проте, за її словами, ні Панченко, ні її представники не з’являються, «думаючи що, напевне, перетягнуть час, Національну раду якось підкосить, і ми затвердимо її як власника». «Але ні! Ми чекатимемо, поки вони прийдуть. А якщо не прийдуть, то будемо вживати своїх заходів», - додала Герасим’юк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-