Гроші на купівлю житла цьогоріч отримають 500 ветеранів та членів сімей загиблих – Зеленський

Гроші на купівлю житла цьогоріч отримають 500 ветеранів та членів сімей загиблих – Зеленський

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що у 2021 році близько пів тисячі ветеранів війни та членів сімей загиблих отримають грошову компенсацію для придбання житла.

Про це він сказав під час виступу на IV Міжнародному волонтерському та ветеранському форумі «Україна 30. Захисники», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Близько пів тисячі ветеранів війни та члени сімей загиблих отримають у 2021 році грошову компенсацію для придбання власного житла», - сказав Зеленський.

Також він повідомив, що цього року в межах програми «Велике будівництво» буде завершено будівництво та реконструкцію терапевтичного корпусу обласного шпиталю ветеранів війни в Рівному, а також - новий корпус фізичної та реабілітаційної медицини у Святогірську в Донецькій області.

Зеленський нагадав, що рік тому він затвердив Національну стратегію фізкультурно - спортивної реабілітації ветеранів війни та членів їхніх сімей, сімей загиблих (померлих) ветеранів війни.

«Наразі всі місцеві адміністрації долучаються до реалізації плану дій і створення належних умов для реабілітації у кожному регіоні України», - повідомив Президент.

Читайте також: Лапутіна заявляє про проблеми у комунікації між ветеранами та суспільством

Як повідомлялося, указом віз 23 серпня 2020 року Президент України Володимир Зеленський затвердив Національну стратегію розвитку системи фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів війни та членів їхніх сімей, сімей загиблих (померлих) ветеранів війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-