Майже 40% українців негативно сприймають домовленості між США та ФРН щодо Nord Stream 2

Майже 40% українців негативно сприймають домовленості між США та ФРН щодо Nord Stream 2

Опитування
Укрінформ
Домовленості між США та Німеччиною щодо «Північного потоку-2» негативно сприймають 38% українців, при цьому лише 17,4% респондентів розглядають їх як скоріше позитивні.

Про це свідчать результати опитування «Громадсько-політична ситуація в Україні» Інституту соціальної та політичної психології НАПН України спільно з Асоціацією політичних психологів України, передає Укрінформ.

Лише 17,4% респондентів цілком або скоріше позитивно поставилися до домовленостей між США і Німеччиною про добудову і введення в експлуатацію газопроводу Північний потік-2 та передбачених ними компенсацій для України. Понад 38% сприйняли ці домовленості скоріше або зовсім негативно. Більш як третина респондентів (34,3%) не мають визначеної думки щодо цього питання.

Читайте також: Меркель обговорювала з Путіним Nord Stream 2 і домовленості зі США

Опитування «Громадсько-політична ситуація в Україні» було проведене з 1 по 12 серпня 2021 року Інститутом соціальної та політичної психології НАПН України спільно з Асоціацією політичних психологів України. Вибірка репрезентує доросле населення України віком від 18 років і старше. Опитування проводилося методом інтерв’ювання.

Читайте також: Більшість українців - за деокупацію та повернення Криму

Опитано 1200 респондентів у всіх регіонах України, за винятком АР Крим, м. Севастополь і захоплених проросійськими бойовиками окремих районів Донецької та Луганської областей. Похибка вибірки становить 3,2%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-