МОЗ створило спеціальну комісію для аналізу діяльності Донецького медуніверситету

МОЗ створило спеціальну комісію для аналізу діяльності Донецького медуніверситету

Укрінформ
У Міністерстві охорони здоров’я утворили спеціальну комісію, яка проаналізує ефективність діяльності Донецького Національного медичного університету та його філій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МОЗ.

"У Міністерстві охорони здоров’я утворили спеціальну комісію, яка проаналізує ефективність діяльності Донецького Національного медичного університету та його філій, створених після 2014 року. Керівництво університету вже подало відповідні звітні документи. За його результатами в МОЗі приймуть рішення щодо подальшої діяльності університету та функціонування його філій", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Голодування медиків на Львівщині: Денісова звернулась до МОЗ і Держпраці

Зазначається, що минулого місяця в стінах міністерства відбулася зустріч щодо роботи університету, в якій узяли участь міністр та його заступники, народні депутати України, голови Кіровоградської ОДА та обласної ради, представники Краматорської, Маріупольської міської влади, представники самого університету, фахівці директоратів МОЗ та Центру тестування.

Як повідомлялося, Міністерство охорони здоров'я визначило заклади вищої освіти, які в 2021 році будуть здійснювати підготовку бакалаврів, магістрів, аспірантів, інтернів та слухачів за державним замовленням.

Читайте також: Мінреінтеграції відібрало 23 ВНЗ, де запровадять курси зі стипендіями для молоді з ТОТ

Восени 2014 року, через окупацію частини України росіянами та терористичними воєнізованими формуваннями, Донецький національний університет ім. М. Горького змінив юридичну та фактичну адресу свого перебування, передислокувався на територію підконтрольну Україні. Юридична адреса наразі у Лимані, а навчання проходить у м. Краматорську і Кропивницькому. Адміністрація закладу знаходиться в Краматорську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-