Україна та Азербайджан оновлять угоду про взаємне визнання документів про освіту

Україна та Азербайджан оновлять угоду про взаємне визнання документів про освіту

Укрінформ
Азербайджан очікує на засідання спільної експертної групи та візит міністра освіти та науки Сергія Шкарлета до Азербайджану в жовтні з метою оновлення угоди про взаємне визнання документів про освіту.

Про це в коментарі Укрінформу повідомила посол Азербайджану в Україні Ельміра Ахундова.

“Зараз працює спільна експертна група, є ряд проблем між нами у сфері взаємного визнання дипломів, взаємного визнання магістерських ступенів і так далі. Щодо цього є меморандум, є між нашими країнами угода, це потребує оновлення”, - зазначила Ахундова.

Як зауважила пані посол, їй у Міністерстві освіти Азербайджану повідомили, що у першій половині жовтня планується проведення засідання спільної експертної групи профільних міністерств України і Азербайджану для оновлення угоди і обговорення ряду інших питань.

Читайте також: До впровадження реформи харчування вже готові близько 60% шкіл — Шкарлет

Міністру Шкарлету ж надіслано запрошення здійснити візит до Азербайджану у другій половині жовтня для підписання оновленої угоди.

Дипломат додала, що за інформацією посольства, в українських ВНЗ навчається близько 5 тисяч азербайджанських студентів і більше 1 тисячі українських студентів навчається в азербайджанських.

Як повідомляв Укрінформ, 12 серпня Азербайджанський держуніверситет нафти і промисловості та "Дніпровська політехніка" домовилися про співробітництво.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-