Ткаченко закликає поліцію знайти винних у паплюженні виставки «Lend-lease. Зброя перемоги»

Ткаченко закликає поліцію знайти винних у паплюженні виставки «Lend-lease. Зброя перемоги»

Фото
Укрінформ
Очільник МКІП звернувся до Нацполіції з проханням знайти тих, хто порізав та обмалював банери фотодокументальної виставки «Lend-lease. Зброя перемоги» на столичному Подолі.

Як передає Укрінформ, про це Олександр Ткаченко повідомив у Телеграмі.

«Не пройшло і двох місяців після того, як брав участь у відкритті виставки «Lend-lease. Зброя перемоги» на Подолі. А зараз читаю повідомлення, що за цей час банери були 4 рази порізані та обмальовані. Я розумію, що прихильники «руського миру», а точніше «руської війни» в Києві не сплять. Бо для них нагадування, що «Катюша» була на базі американського «Студебекера», а легендарна «полуторка» – копія «Форда», гірше смерті Сталіна. Російська пропаганда приховує, наскільки критичною була допомога союзників», - написав міністр.

Він наголосив, що обурений паплюженням пам’яті. «Звертаюся до Нацполіції. Знайдіть винних та притягніть їх до відповідальності», - закликав глава МКІП.

Ткаченко додав, що «наше завдання – постійно нагадувати правду про Другу світову. Саме для цього і була створена виставка «Lend-lease. Зброя перемоги».

Читайте також: Дрифт на Софійській площі: МКІП звернулося до правоохоронних органів

Як повідомляв Укрінформ, до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни у Києві на Контрактовій площі відкрили фотодокументальну виставку «Lend-lease. Зброя перемоги» про допомогу союзників у Другій світовій війні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-